Fotolotteri 2022

I samband med julfesten den 4 december släpper vi lotter för 2022 års upplaga av fotolotteriet. Vi använder samma koncept som tidigare; en lott, som kostar 100 kronor, deltar i 12 dragningar. En vinnare varje månad under ett års tid får välja en bild som man får i passepartout och ram i storleken 40 x 50 cm. Den stora finessen i kråksången är att alla lotter är med i samtliga dragningar och om du köper ett vinstnummer efter att den dragits får du vinsten retroaktivt. Snitsigt, va?

Den enda skillnaden, utöver att vi byter ut en del bilder, är att vi följer kalenderåret, vilket blir lättare för alla. Så vinnare presenteras från och med januari till och med december 2022. För 100 kronor är du med i 12 dragningar, med chans att vinna flera gånger.

Vill du ha en eller flera lotter kan du höra av dig till oss, så hjälper vi dig. Kan du hjälpa oss att sälja lotter är vi mer än tacksamma. Det är superviktigt för föreningen att vi lyckas med försäljningen av de här lotterna. Det är 100 stycken totalt. Hur många kan du hjälpa oss att sälja?

Några exempel på bilder att välja mellan (vi erbjuder ett val mellan 30 bilder, så detta är bara ett litet urval):

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *